Varfor finns de regler pa sant som ar soft..

Gardagens citat by Emelie.
Hennes teori.."balis befolkning ar mycket gladare an vi svenskar, dom far ta med sig olen in och ut overallt!"

Halla dar hemma!
Nu har vi landat pa riktigt och kommit in i balisvangarna. Ska precis ut och ata nu, trakigt att eftermiddagsregnet inte har gett sig. Annars har vi de alldellens underbart.

Igar va vi till ett stalle som hette uluwati (?) med ganget fran hotellet. Va forst till en helt underbar strand som man kom till genom att klattra sig fram igenom grottor. Man kunde bara vara dar nar de var lagvatten annars var de vattenfyllt. hoga klippor runt om och restauranger och barer innkorda i klipporna. Utsikten var fantastiskt fin ut over indiska oceanen.
Vi akte vidare med varan pritata chaffis for dagen, som for ovrigt va skonaste manniskan vi har traffat, till ett tempel dar de var meningen att vi skulle titta pa en eldshow, som ar en balinesisk tradition med dans och sang. Dessvarre drog varldens skyfall in over klipporna sa hann inte se sa mycket av showen.
Vi flydde bade fran regnet och fran aporna. Efter att en kille berattat att han blivit av med sin halsena var alla radda och gomde oss bakom vara chafforer. Vi overlevde dock aventyret!

Har kommer lite bilder! :)







So long suckers!
By the way, de basta och starkaste drinken pa Bali heter hardsucker!! Just so you know alla paron.

Kommentarer
Postat av: Eva och Ulfs dotter

Hello sweden! jatte kul att lasa era kommentarer fortsatt sa:) Nu ska vi kaka texmex och sedan dra vidare och ta oss en javel for att senare aga dansgolvet! kramizz

2010-09-23 @ 15:41:27
Postat av: kimpan

KUL att ni skaffat er en blogg, fortsätt uppdatera. Här hemma är vardagen som vanligt, jobb, hem, mat, idol, sooova. sen börjar det om igen. njut. och använd solskydd och trosskydd.

2010-09-23 @ 17:46:29
Postat av: Annica

Härligt tjejer och Sahara, drick många av dom drinkarna ;)

Kramar från oss... Silla hälsar särskillt mycket :)

2010-09-24 @ 06:59:09
Postat av: Lotta

Typ vandring alltså? emelie har väl med kängorna hoppas jag? Så hon går stadigt fram:) hihihi.. Härligt med en blogg girls!!! Lev nu livet!! Kramar lotta

2010-09-24 @ 18:31:01
Postat av: Eva H Emelies mamma

Hola "Barsa" var bra Emelie! Underbara bilder, skönt att ni håller oss uppdaterade så ofta. Skulle dock som mamma önska lite färre "Hardsuckers". By The Way Ha De och Var RÄDD om varandra

2010-09-28 @ 19:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0