Rehab!

Hej!

Nu har vi lamnat Kuta efter en underbart bra partyvecka. Har bott pa ett ungdomshotell dar Bintangen och efterfesterna i poolen har flodat! Eveline, en kompis till Emelie fran Uppsala har ocksa varit dar med hennes 4 kompisar. Riktigt bra gang, dom hade redan letat upp alla guldkorn och skona manniskor. Har lart kanna en kille som bor mellan San Francisco och Las Vegas, funderar pa att halsa pa honom nar vi kommer dit!
I sondags var det avskedsfest med tjejerna och ingen liten sadan. Problemet var att varan bil gick fran hotellet 06.30 eftersom vi skulle aka till Gili. Efterfesten slutatde 05.30 och vi vaknar av att hotellpersonalen och chaufforen bankar pa dorren och skriker HOOORYYYY, ALLREADY LATE!!! Detta nar klockan redan ar 07.30. Vid detta lage var inte promillehalten direkt lagre an kvallen innan. Slangde/oste/kastade ner det mesta i vaskorna och akte pa den galnaste bilturen hittills. Kalkuta taxidriver korde i 180! Innan Emelie slocknade i bilen sager hon: Jag har inte biljetten. Sjalvklart eftersom det var Saras uppgift att ta med den, vilket hon inte gjorde...
Utan biljett, tva timmar forsenade val framme vid farjan star cirka 70 pers och vantar pa oss tjejer. Vi ramlar ut ur bilen, Emelie i klackarna fran kvallen innan. Biljettproblemet loser sej pa 30 sekunder och vi slangs pa baten efter att Emelie i all hast forsokt prutat till sej frukt.

Lars och Lena oroa er inte, 19-aringen skoter sej bast av alla. Och lugn alla ovriga froaldrar! Sahar har vara tre senatse dagar sett ut: Vi har kommit till en paradiso med turkost vatten och vit sandstrand. Det enda vi dricker ar vatten och farskpressade juicer. Vi snorklar, ater god mat, tar promenader lags stranden och ikvall blir det trevig utomhusbio! MEN!! Imorgon ar vi off to Kuta igen, sa vi hors nagra HardSuckers senare!!




























:)


Halla igen! :)
Finaste dagen idag, klarbla himmel och lagom stekarvarmt! Vi ar glada att vadret blir battre.
Har hangt vid poolen idag och ar snart pa vag til stranden for att kolla solnedgangen!
Planerar en tripp till Gili Islands imorgon bitti, ska bli rikgtigt kul.
Igar var vi pa varldens skonaste helkroppsmassage for 50 svenska kronor. Vi kommer garanterat bli stammisar dar. Hoppas ni har de bra dar hemma i hostvadret!


Kuta Beach!

Puss och hej :)

Varfor finns de regler pa sant som ar soft..

Gardagens citat by Emelie.
Hennes teori.."balis befolkning ar mycket gladare an vi svenskar, dom far ta med sig olen in och ut overallt!"

Halla dar hemma!
Nu har vi landat pa riktigt och kommit in i balisvangarna. Ska precis ut och ata nu, trakigt att eftermiddagsregnet inte har gett sig. Annars har vi de alldellens underbart.

Igar va vi till ett stalle som hette uluwati (?) med ganget fran hotellet. Va forst till en helt underbar strand som man kom till genom att klattra sig fram igenom grottor. Man kunde bara vara dar nar de var lagvatten annars var de vattenfyllt. hoga klippor runt om och restauranger och barer innkorda i klipporna. Utsikten var fantastiskt fin ut over indiska oceanen.
Vi akte vidare med varan pritata chaffis for dagen, som for ovrigt va skonaste manniskan vi har traffat, till ett tempel dar de var meningen att vi skulle titta pa en eldshow, som ar en balinesisk tradition med dans och sang. Dessvarre drog varldens skyfall in over klipporna sa hann inte se sa mycket av showen.
Vi flydde bade fran regnet och fran aporna. Efter att en kille berattat att han blivit av med sin halsena var alla radda och gomde oss bakom vara chafforer. Vi overlevde dock aventyret!

Har kommer lite bilder! :)







So long suckers!
By the way, de basta och starkaste drinken pa Bali heter hardsucker!! Just so you know alla paron.

Kuta Beach!

Hola!

Nu ar vi pa Bali! Flygresorna gick bra. Bagaget ar i London, alla gar i Lindas klader. Vi har letat upp Eveline med bihang fran Uppsala och bor pa samma hotell som dom. Livet leker!

Igar gick vi och la oss tidigt, sov till kl 12 idag. Tog en taxi till stranden for 10 spann. Solen skiner, vi har kakat billig god mat och tagit forsta olen vid poolen med brudarna. Ikvall hoppas vi pa att fa vaskorna sa vi kan gora oss snygga och redo for paaartey!

Kranglar med att fa in bilder, forsoker igen senare!

 Ha det bra alla bleka sweedes!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0