LAAAAAAAAGGGG SVERAGE!!!!!!!!!!!!!!!

Ojojoj alla blogglovers! Om ni bara visste vad vi har varit med om de senaste dagarna!
Aterkommande citat har varit "Hur fan ska vi kunna blogga om det har!!??" Men vi ger det ett forsok!
Borjade torsdagen med att packa jeepen full med nodvandiga overlevnadsateralier. Sasom gasolkok, vassa knivar, mat, talt och sovsackar! 
I varan bil hade vi sallskap av en engelskman vid namn Nick Dackombe, 22 ar och passade i Lag Sverage som handen i handsken! Han har harjat med oss i dagarna tre och vise versa. Mycket mycket kul att han joinade oss pa varat aventyr! Vi var en grupp pa ca 60 personer i 10 olika bilar. Vi har stannat till pa fantastiska platser, taltat pa stranden, gravt ett hal i marken for att ga pa toaletten, diskat i havsvatten, druckit goon (ett ladvin har i Aussie, 4 liter for 70 spann. SWEET) till forbannelse, kort i vatten, pa sandvallar, pa stranden och over stenar, sett spindlar, varaner och dingos, traffat tre galna kanadensare och massa annat trevligt folk!

Angaende forsta bilden nedan: Vi atta brudar lag vid lagunen i Airlie Beach och solade nar santa kom och gick forbi, med en fotograf. Dom fragade om dom fick ta ne bild nar tomten satt mellan oss, varfor inte tankte vi :) Visade sej senare att det var en fotografering for ett australiensiskt julkort! Nu blir vi kandisar har med ;)
    



Bilder fran Fraser:

































Vi stannade pa ett stalle och gick pa toaletten nar vi var ute pa Fraser. Sara (som har kanske varsta graden av spindelfobi) gick in forst. Tittade upp och sag en liten spindel (en san som sitter bredvid), skrek som fan och spang ut fran toaletten. Emelie checkar laget och instammer att spindeln ar acklig. Nar Sara borjar prata om den ackliga spindeln (den lilla) namner Emelie att det var tva spindlar, en liten och en stor.
Summan av kardemumman ar att Sara Engstrom har befunnit sej pa en toalett med spindeln pa bilden. Dock utan vetskap, vilket var en javla tur annars hade hon inte funnits med oss har idag!


Kommentarer
Postat av: Saras mamma

Så härligt att höra från er! Jag har varit lite orolig.. Men nu ser jag ju att ni har haft störtkul och ser ut att må bra allihop. Bär det av mot Sydney nu? Fortsätt att ha roligt, ta hand om varandra och njuuut. Nu längtar vi lite efter dig, Sara. Jättekram från mamma.

2010-10-24 @ 11:07:32
Postat av: Annica

Tack för pratstunden idag hjärtat <3 Va en jäkla tur att du inte såg spindeln, kan säga att jag inte skulle varit så kaxig själv om jag hade sett den.. hade nog dött :)

Hoppas ni hade en trevlig middag... Miss u.

Kram / Annica & Johan

2010-10-24 @ 19:41:18
Postat av: Eva H

Har varit på föreläsning hela dagen och lyssnat på Ben Furman mycket intressant. (charmig som f.n). Ni ser fortfarande pigga och fina (oförstörda) ut, vilket gläder en mamma på hemmaplan. Fortsätt ha det lika gott o va sams och allt det där KRAMAR KRAMAR KRAMAR det känns som jag vill skriva KRAM några gånger till men det kommer inte att påverka er i någon positiv riktning så jag slutar väl här KRAAAAM till hela sällskapet som bara växer

2010-10-25 @ 19:37:41
Postat av: Malins mamma

2010-10-25 @ 21:51:24
Postat av: Malins mamma

Ytterligare ett äventyr som jag inte är så avundsjuk på, gillar varken spindlar eller gropar i marken. Här är det kallt men fortfarande snöfritt. Hoppas ni var snälla när ni träffade tomten..Synd att jag inte var hemma och kunde skypa men storebror sa att du lät nöjd men snuvig.. krya på dig Malin och fortsätt ha det bra downunder. Massor med kramar till er alla

2010-10-25 @ 21:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0