Fuck you!

Snabb uppdat har!
Nu ar vi pa ett stalle som heter Noosa, kom hit i forrgar. Riktigt riktigt overklassomrade, kan vara det glassigaste stallet vi nagonsin sett! Med andra ord passar vi bra in har med vara backpacker-ryggsackar :)
Igar var vi pa Steve Irwins zoo, riktigt haftigt att fa se alla olika djur! Gick vilda odlor omkring overallt, vi sag massa krokodiler, en krokodilshow, klappade koalor och kangrur! Riktigt fint stalle och Australiens storsta turistatraktion sa det var kul att se. Bilder kommer nar vi hittar en battre dator!
Idag har vi slappat pa stranden heeela dagen, lanade surfbrador fran hostlet men vi ar vall inga proffs pa den fronten kan konstateras efter dagens plaskande.
Imorgon aker vi till Brisbane pa halloweenparty!
Klackarna ska rastas och Team Sweden ar taggade som aldrig forr!

Trakigt att blogga utan bilder! Har kommer varan rese-lat istallet som har gatt varm anda sen vi kom till Bali. Det ar for ovrigt anda gangen vi sager "fuck" ;)


Kommentarer
Postat av: Eva H

Ni är BÄST "Fuck You"

Ps Ta Det LUGNT!! i Brisbane men ha KUUL Ds

2010-10-29 @ 09:36:20
Postat av: Malins mamma

Den låten spelas mycket på P3just ny. Kul att få ett livstecken ifrån er igen, väntar varje dag..Det kan väl vara kul att se den glassiga världen också efter era besök ute i vildmarken. Nu kan ju era högklackade passa.

Skräm inte slag på alla i Brisbane när ni släpper lös the swedish witches.. trick or treat? ha det bra

2010-10-29 @ 15:37:32
Postat av: natalie

Kära Sara och med resenärer!! Det ser ut som om jag hellre hade varit hos er än här hemma,då man kikar ut i diset kan man urskilja en bitter vardag, men ni, ni verkar ha det FANTASTISKT!! ta hand om varandra och passa er för fula gubbar.. och SARA du är rädd för en spindel men jag tyckte mig se att du DÖK MED EN JÄVLA HAJ JÄVEL!!! GAA! var försiktig älskling! pyss ja just det.. sup som fan åt mig med :P

2010-10-30 @ 11:18:40
URL: http://missnat.blogg.se/
Postat av: Eva H

I am still a blogglover! Har ni slutat kommentera

p g a skype eller har ni inget att kommentera?

2010-11-02 @ 22:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0