Aussie!

Halla dar!

Kan int tro da a sant ;) ... Men nu ar vi framme i Australien, Cairns narmare bestamt. Kom hit tidigt imorse, akte sent igarkvall fran Bali. En mellanlandning kl 3 inatt och vantan i 4 h gjorde oss ganska slitna. Bor pa ett frascht men dyrt hostell nu i tva natter. Har precis tagit en promenad in till centrum och kakat god middag. Lots of lots of flygande hundar btw!
For ovrigt sa saknar vi Bali litegrann men det ska bli kul att se Australien!

Har ar lite bilder fran igar, sista dagen pa Bali. Strandpress hela dagen sen trerattersmiddag pa Cafe Bali igen med boysen!
























Kommentarer
Postat av: lindas emelies farmor farfar

roligt att se att ni kommit fram dags för lite mera kultur och mindre och mindre fest.lycka till. kram farmor farfar

2010-10-05 @ 17:47:04
Postat av: Saras pappa

Första etappen till ända, "semestern" som Sara sa.

Ja, ni ser verkligen ut att ha haft ledigt. Nu möter ni en ny kultur. Ska bli kul att höra vad ni tar er för. Kolla om ni ser Dundee!

2010-10-05 @ 18:17:57
Postat av: Sara mamma

Australien ar harligt!! Mycket lazy och tadagensomdenkommer, typ. Btw ser jag att du har min snygga Twiggy-t-shirt pa dig, Sara. Det kallar jag smak! Var radda om er och klappa inga frammande kalrlar! Kram fran mamma som aker fran Capri idag till Amalfi. Puss.

2010-10-06 @ 08:56:40
Postat av: soundberg

Kul resa! :)



Om ni ska dyka nåt vid stora barriärrevet kan jag rekommendera Pro Dive i Cairns! De är proffsiga + att de åker till lite andra dykplatser än de andra dykfirmorna... Ni kan säkert snorkla med dem också om ni inte vill dyka med tuber.



Hare skoj å kör hårt! :)



Johan från Gruvberget 4724

2010-10-06 @ 09:47:05
Postat av: Hagamannens sambo

Det var det sjukaste jag hört! Var det en skåål jag hörde??



Café Bali och Bali kommer att sakna sina i särklass nöjdaste kunder!!



Vi kom just från Zoo't efter att ha kramat tigrar och hippo's! Hoppas ni har det bra! Ni vet ju att det inte går någon nöd på oss :P Greenbox finns kvar!



Break a leg!

2010-10-06 @ 12:42:45
Postat av: Malins mamma

Det ser ut att ha varit en härlig sista dag på Bali. Ni har fått snygg solbränna allihop också. Nu blir det spännande att få höra om era äventyren i Australien. Här kan det vara okej att klappa nån liten känguru..

2010-10-06 @ 21:49:16
Postat av: Gitte(svärmor)

oj oj oj va håller pojken sin hand nånstans malin?

2010-10-07 @ 10:41:48
Postat av: Eva O Uffe morfar o mormor

I helgen är det HOCKEY igen. Jag "jobbar på" att inte bara förmana, men tänk på att vara uppmärksamma när det är ett nytt ställe!!. Ha De bra till er ALLA från Mor, Far, morfar och mormor.

2010-10-07 @ 18:33:46
Postat av: Evelina (Emelies syster, Lindas kusin och Sara vän)

Underbart att se och höra att ni har de bra brudar. Hoppas att hundarna håller sig i träden. Hur ser planen ut, ska ni till nån vingård eller så eller ska ni bara njuta av produkterna där ifrån? Här hemma är allt bra! Tänker på er! Har en ledig dag som jag avnjuter hemma med hög bra musik. Fick ansiktsbeh och massage av Elin igår å sen Idol kväll här hemma, FANTASTISKT! Se till att unna er och njuta så mkt ni kan! Magen blir bara större och större. Kram till er alla

2010-10-09 @ 11:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0