Lyckligare och fetare än någonsin!

Hola!
Vi ber om ursäkt för dålig uppdatering. Vårt fel. Har supit 11 dagar i rad, så haft annat i tankarna. Förlåt mammor och pappor!

Sen senast har vi hunnit med väldigt mycket!! En ladiesnight i Surfers...Toalett i guld med makeup artister, frisörer, belgisk choklad, internet, kristallkronor, parfymer, manliga strippor och gratis drinkar hela kvällen. Hur sumerar vi denna afton? LYCKAD, tror vi..
Vidare till Byron paradiset Bay, bästa hostlet hittils på resan och kanske även bästa staden. Inget slår dock Bali ;) Ett äventyr till hippiestaden Nimbin, 1 timmes bussresa rätt ut i skogen. Känsliga läsare stanna här!
Börjar dagen med chips och öl klockan elva måndag förmiddag (kan ni nu förstå rubriken..??), under tiden informerar busschaufören oss om vart vi kan köpa bästa marijuana i stan. "ta inte dom unga gangsterkillarna utan gå till dom gamla erfarna, ju slitnare desto bättre." Lite småchockade hoppade vi ur bussen och synen vi fick se gjorde oss allt annat än sugna på en kaka. Det var en intressant dag..

Under tiden i Byron hann vi även med ett par utekvällar, bio, surfning, strandpress, after beach och lite annat smått och gott. Killarna som jobbade på hostlet festade järnet med oss och förfesten var given i vårat rum!

Idag kom vi till sydney, lagom trötta efter ännu en lång bussresa. Har vart och kollat in operahuset, staden och gjort oss lite hemma. Gillar sydney, so far so good! lugn kväll ikväll då vi ska upp 6 imorrn för att åka till blue mountains.
Sista helgen i Australien ska vi va nyktra.. NOOOOT! Blir avsked med niki och pilar som vi rest med sen airlie på söndag och sen vidare med vårt äventyr. Vi planerar att ta de lite lugnare i Nya Zeeland. Men vi lovar ingenting.

Vi och bilder går ju som sagt inte ihop men vi har försökt skramlat ihop några styckna från dom kameror som funkar att föra över från. Krånglar som vanligt men här har ni lite att bli avis på iaf :)

Surfers och ladies night









Myspicknick vid stranden





Byron









På väg till Nimbin







Bada i lite vattenfall







Marknad






Kungar på att surfa





Sydney






HÖRS OCH SES!









Kommentarer
Postat av: lindas emelies farmor farfar

Hej.Ser att ni mår bra och lever livet.Här har vi haft vinterns första oväder med snö och storm nu ska vi spara lite av den varan tills ni kommer hem.Ha det så bra. Kram Farmor Farfar

2010-11-11 @ 15:35:02
Postat av: Eva H

Jag vet inte om ni skojjar men jag tycker det är LÖJLIGT med dessa rubriker. Dessa starka ord skriver jag för att jag är rädd om de fina svenska tjejerna (dessutom äe jag missbrukssköterska). Hoppas av hela mitt hjärta att ni har det bra i fortsättningen på resan Älskar dig Emelie. Orkar dock inte följa bloggen mer. KRAMAR

2010-11-11 @ 18:12:19
Postat av: Malins mamma

Ni ser ut att må bra men kom ihåg att vara rädda om er. Kram!

2010-11-11 @ 20:49:18
Postat av: Saras mamma

Just det! Kom dock ihåg att gå in på Queen Victoria Buliding och titta på klockan som Hjalle har gjort!

Karmen Mamma Karin

2010-11-11 @ 23:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0