Du goonar sprit!

Halla dar!

Nu har vi forflyttat oss annu en gang, kom till Surfers Paradise idag! Vilket stalle! En stad med skyskrapor och beachen mitt inne i stan! Har precis kommit tillbaka till hostlet efter en picnic pa en bank vid havet, grillad kyckling, ostar, kex, rodtjut och iste. Mysigt!

Senaste dagarna har spenderats i Brisbane, ett stalle som vi alla verkligen ALSKAR! Var skont att komma till en storstad efter alla softa smastallen vi varit pa senaste tiden. Fest i dagarna fem och vi ar for tillfallet hyffsat slitna allihopa. Hookade med Rodrigo som vi traffade pa Bali. Verkligen kul med nagon som kan stan och bor dar. Han har tagit hand om oss, visat oss alla klubbar som ar varda att ga pa, utsiktskplatser, lagat oss en riktig australiensisk BBQ.  
Vi har atit middagar pa taket av hostlet, varit pa husfest och shoppat pa outlet. Sara och Emelie hangde pa brassarna i sondags pa en akta brasiliansk afton, Sara var den enda blondinen av ca 70 pers. Exotiskt!
Igar var en kvall som vi kommer minnas pa aldersomshemmet damer och herrar! Det var en stor hasttavling i Brisbane, verkar vara arets handelse. Foretag stangde ner deras kontor for att se det och hela stan var uppkladda i klanningar och kostymer! Jatteroligt! Pa dagen akte vi med en bat genom Brisbane och sag en stor uteservering som lag preics vid vattnet, sag verkligen stekigt ut! Folk satt i solen pa uteserveringen i sina fina klader och vi dromde oss bort och onskade att vi kunde fa steka som dom. Pa kvallen skickade Rodrigo ett mess till oss att vara klar pa 10 minuter och uppkladda till tanderna. Sju tejer, en spegel, alla hade precis kommit ut fran duschen. Paniken spred sej i rummet minst sagt. Vi blasade upp i det finaste vi kunde hitta i botten pa vara ryggsackar och var klar pa 20. Gick till det stekigaste av alla stekigaste stallen i Brisbane, sag nar vi kom dit att det var stallet vi hade sett fran baten, Fridays. Fantastisk utsikt over kanalen, massor av trevligt folk och drinkarna flodade! Mycket lyckad kvall! 
Massor med strul med datorn har, mer bilder fran den kvallen och andra trevligheter kommer snart!



 


































Kommentarer
Postat av: Rodrigo

HEY, it was a Brazilian BBQ, not an Australian BBQ!!! :-)

2010-11-04 @ 03:16:22
Postat av: Annica

OMG vilka superpumor...heta som få ;).

Ni verkar ju verkligen ha det superbra och kul.

Ha det så bra allihop tills vi hörs igen...Massa kramar till dig Sara <3

2010-11-04 @ 07:19:07
Postat av: l

2010-11-04 @ 07:54:54
Postat av: Lindas mamma, Lena

Underbart o se massa bilder igen , de gillas !

Ni verkar ha det så bra man kan, fortsätt med det .

Hemma är det soligt idag efter två dagars regn o rusk.

Massor av kramar ( o pussar till dig Linda )

2010-11-04 @ 07:58:11
Postat av: Malins mamma

Vilka brudar..ni har verkligen lyckats hinna med mycket och fått tag på bra "lokala guider"..här hemma är det vanlig vardag så njut av allt ni är med om så ni har något att minnas på "hemmet". Ha det bra!

2010-11-04 @ 08:56:09
Postat av: Eva H

Färgerna när ni är i vattnet HELT OTROLIGT!!

Får ni plats med festblåsor i erat begränsade bagage?. Ni upplever verkligen ALLT från Lyx till bushen med "hålimarken TOA". Fortsätt ha det bra!!

KRAMAR Mamma H

2010-11-04 @ 17:26:13
Postat av: Saras mamma

MEN, ni dricker ju COLA till piazzan!? SKa det vara så? Till mamma Eva H kan jag berätta att Sara E har med sig sina högklackde skor......

Fortsätt att ha det bra, nu bär det väl iväg till Sydney snart?

Var rädda om er. Mamma K

2010-11-04 @ 19:46:25
Postat av: Emlan

Nej da Karin jag och Sara gjorde pizzan en tjanst och drack rodtjut:)A nej mamma vi dricker inte varje dag;) men nastan=)

Dryck till potatissoppan ikvall var iallafall ett glas vitt!

Trevlig helg!

2010-11-05 @ 09:45:27
Postat av: lindas anna .L

Bruna och fina ni är. Vilka härliga bilder !! :)

2010-11-05 @ 13:58:55
Postat av: Eva H

nu ni tjejer Down Under med "hetta" vill jag bara för kännedom berätta att Sverige idag ser ut som förra vintern "Hur mycket snö som helst". Så om ni inte njuter av vintern som mig?! HÅLL KVAR KÄNSLAN!!!

2010-11-10 @ 08:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0